Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Aeroport Bucuresti

Inchirieri auto aeroport Bucuresti

 

Ai nevoie de un autoturism la oricare din aeroporturile din Bucuresti? TitanRent A Car Romania vine in ajutorul tau cu servicii de inchiriere auto ireprosabile.

inchirieri auto aeroport bucuresti

Avand o flota diversificata de automobile va putem oferi orice tip de automobil care sa se plieze cerintelor si nevoilor dumneavoastra. Fie ca va trebuie sa inchiriati un automobil de tip: business, de dimensiuni mici, van-uri sau masina de teren.

 

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati:

Telefon NON-STOP: +(4) 0721.816.075
E-mail: office@titan-inchirieriauto.ro

si un consultant va prelua comanda dumneavoastra si va va oferii consultanta in alegerea unui autoturism daca este cazul.

Serviciile noastre de inchiriere auto sunt disponibile oricand, 24/24 ore, 7 zile pe saptamana ! Inainte de inchirierea unui automobil va rugam sa consultati termenii si conditiile inchirierii unui automobil.

 

Avantajul inchirierii auto aeroport:

  • livrarea sau restituirea la aeroportul Otopeni sau Baneasa in intervalul orar 08:00 – 22:00 este GRATUITA. In intervalul 22:00 – 08:00 se platesc suplimentar 10 euro.
  • reducere de 7 % la inchirierea unui automobil
  • primirea unui card de fidelitate ce va permite pe viitor sa inchiriati la pret redus autoturisme, doar prin Titan Rent SRL

Important !
Tariful fiecarei masini in parte include: TVA, Casco-CDW & RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera NON – STOP si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.

De asemenea avem si oferte speciale la inchirierea de autoturisme, consultati site-ul nostru !

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp