Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Bucuresti

Servicii inchirieri auto Bucuresti

Ai nevoie de o masina pentru a te deplasa rapid prin Bucuresti? Sau esti in Bucuresti pentru a rezolva anumite probleme de afaceri dar timpul e limitat? TitanRent A Car Romania! Oferim servicii de inchirieri auto Bucuresti.

inchirieri auto bucuresti

Avem o flota de masini diversificata si putem oferii servicii de inchirieri auto la preturi accesibile si in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Printr-un singur telefon sau email primiti orice informatie doriti in cel mai scurt timp de la echipa noastra.

Ce oferim?

De asemenea oferim consultanta in alegerea autoturismului, trebuie sa ne spuneti exact pentru ceea ce doriti sa inchiriati masina si noi va recomandam cele mai bune solutii care sa se plieze exact nevoilor si costurilor care sunteti dispusi sa le faceti.

Serviciile noastre de inchiriere auto sunt disponibile oricand, 24/24 ore, 7 zile pe saptamana ! Inainte de inchirierea unui automobil va rugam sa consultati termenii si conditiile inchirierii unui automobil.

Putem fi contactati la:

Telefon NON-STOP: +(4) 0721.816.075
E-mail: office@titan-inchirieriauto.ro

Important !
Tariful fiecarei masini in parte include: TVA, Casco-CDW & RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera NON – STOP si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.

De asemenea avem si oferte speciale la inchirierea de autoturisme, consultati site-ul nostru !

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp