Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Ce trebuie luat in calcul inainte de a inchiria un automobil?

Fie ca suntem acasa sau suntem plecati intr-un alt oras in interes de serviciu sau in vancanta si avem nevoie de transport intr-un mod confortabil si rapid , cautam sa inchirieriem o masina care sa ne satisfaca nevoile.

Inainte de a inchiria un autoturism tineti cont de urmatoarele:

1. Utilitate – Cand doriti sa alegeti un autoturism spre inchiriere ganditi-va daca acesta va satisface nevoile din punct de vedere al utilitatilor oferite. Cand vorbim de utilitati facem referire la: spatiul de stocare al bagajelor, numarul de locuri al pasagerilor, dotarile automobilului, confortul oferit de acesta.

2. Mobilitatea – Un factor foarte important este mobilitatea. Daca vreti sa va strecurati prin trafic si sa puteti parca in locuri mai putin accesibile va trebuie o masina care sa indeplineasca aceste cerinte. Mai ales in orasele aglomerate trebuie sa puneti accentul pe mobilitatea autoturismului.

Daca nu sunteti sigur ca alegerea dumneavoastra este una buna si va intrebati daca aveti loc cu bagajele sau orice alt motiv, este indicat sa cereti sfatul unui consultant pentru a va spune exact ce autoturism va este necesar. La Titan Rent A Car oferim consultanta GRATUITA in asemenea situatie !

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp