Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Cum economisiti bani la inchirierea unui automobil ?

Fie ca sunteti sau nu cetatean al Bucurestiului regulile urmatoare se aplica pentru oricine si trebuie luate in considerare atunci cand doriti sa inchiriati un automobil si in acelasi timp sa economisiti bani.
 
1. TERMENII SI CONDITIILE – desii toata lumea citeste in fuga termenii si conditiile, acest lucru este foarte important inainte de semnarea contractului de inchiriere. Nu toate firmele ce presteaza servicii de inchirieri auto sunt corecte si s-ar putea sa aveti o surpriza neplacuta atunci cand returnati masina ca trebuie sa mai platiti cine stie ce taxa.
 
2. PRETUL – un factor foarte important care toata lumea il urmareste. Fiti foarte atenti atunci cand alegeti in functie de pret. Vedeti daca acela este pretul real, fara vreo alta taxa in plus. Verificati cu atentie de asemenea pretul pentru automobilul care-l doriti. Foarte important ca preturile sa fie actualizate si sa nu aveti surprize neplacute apoi.

economisire bani inchirieri auto bucuresti
 
3. PERIOADA DE INCHIRIERE – daca inchiriati pentru o perioada mai lunga de timp nu ezitati sa ii cereti companiei respective un discount. Puteti obtine discount de exemplu la accesorii (scaun copil, gps, etc.).

 
4. REDUCERILE
– companiile mari ofera intotdeauna reduceri sau carduri de fidelitate clientilor. Incearcati sa vanati aceste reduceri, mai ales daca nu sunteti in cautarea unei solutii rapide pentru inchirierea unui automobil.
 
5. COMPARAREA COMPANIILOR – daca nu sunteti in graba si doriti sa va inchiriati un automobil pentru zilele ce urmeaza, documentati-va ! Incercati sa nu va opriti la prima companie si faceti o comparatie intre companiile ce ofera servicii de inchirieri auto. Informatii precum: perioada de activitate in domeniu pe piata, pretul, avantaje oferite, oferte promotionale, recenziile clientilor, etc. va ajuta enorm in a lua o decizie corecta si profitabila.
 
Daca acest articol vi s-a parut interesat nu uitati sa-l oferiti mai departe prietenilor prin retele sociale sau orice alta metoda doriti. Va multumim pentru atentie.
 

Putem fi contactati la:

Telefon NON-STOP: +(4) 0721.816.075
E-mail: office@titan-inchirieriauto.ro

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp