Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Dacia Logan – cel mai inchiriat automobil

Piata automobilelor a avansat foarte mult in ultimii ani din toate punctele de vedere. Fiecare companie producatoare de automobile a incercat sa-si livreze produsul pentru o anumita nisa de clienti, asa cum e normal. Compania DACIA  de asemenea a cunoscut un progres urias in ultimii ani, modelul Logan a fost cunoscut aproape peste tot in lume pentru pretul mic, motoarele fiabile, design-ul dar si dotarile pe care acesta la era fie in modul de baza sau complet echipat.

Atunci cand vine vorba de a inchiria un automobil fiecare persoana inchiriaza un automobil in functie de necesitatile sale: confort, spatiu de depozitare, siguranta, etc.. Lucrand zilnic cu clientii si avand acces la baza de date cu inchirieri, s-a dovedit ca cel mai inchiriat automobil este Dacia Logan sau Dacia Logan MCV – 7 Locuri.

inchirieri auto dacia logan bucuresti

Fie pentru inchirieri auto direct de la aeroport sau pentru plimbari in Bucuresti Dacia Logan s-a dovedit a fi cel mai cautat automobil pentru inchiriere de catre clientii cu care noi colaboram fie pe termen lung sau clienti care inchiriaza un autoturism pentru prima data de la noi.

De ce inchiriaza marea majoritate Dacia Logan? Pentru ca prezinta avantaje precum:

–          Un portbagaj destul de incapator pentru bagaje (mai ales in privinta Dacia Logan MCV)

–          Are elemente de siguranta precum: airbag-uri, abs

–          Este dotata cu aer conditionat, cd player, geamuri electrice, oglinzi electrice

–          Spatiul pentru pasageri este de 5 locuri, 7 locuri pentru Dacia Logan MCV

–          Si nu in ultimul rand toate aceste lucuri enumerate mai sus vin la pret foarte mic

 

Inchiriati acum un autoturism Dacia Logan si beneficiati de cardul de fidelitate. Ne puteti contactat la numarul de telefon: 0721 816 075 sau la adresa de email: office@titan-inchirieriauto.ro

 

 

 

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp