Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Parerile Clientilor

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 73 reviews
 by George
Trendier sa inchiriezi sa te convingi

Am închieiat prima data in 2009 masini de la Titan Rent si de atunci de fiecare data când ma întorc acasa. Am fost întotdeauna încântat de flexibilitatea si totodata profesionalismul lui Doru. Pentru mine exista doar o firma de închiriere auto in România. Am tot auzit povesti despre alte firme… si modul in care costurile se umfla artificial. Serviciul de la Titan Rent trebuie experimentat pentru a te convinge de profesionalismul firmei.

 by Ionescu
Recomand

Este prima oara când am lucrat cu aceasta firma si am fost foarte multumita. Am gasit aici promtitudine, corectitudine, preturi bune si foarte multa amabilitate din partea echipei.

Pe mine m-au convins.. voi fi un client fidel !

Recomand !!

 by Andrei M.
Cea mai de incredere firma de rent a car!!

Recomand cu toata increderea!!! Client fidel si multumit de mai bine de 3 ani. Cele mai bune preturi de pe piata iar domnul Doru,un om de milioane!!

 by Raluca
Recomand cu încredere

De cand am închiriat prima oara de la ei de atunci numai de la ei iau masina! Servicii prompte, seriozitate, preturi accesibile, masini bune, foarte amabili! Recomand cu încredere!

 by Adrian Cimpeanu
Foarte multumit

Foarte multumit. Promtitudine si preturi decente.

 by Constantin Anghelescu
Servicii excelente

Servicii excelente, sunt client de peste 5 ani si sunt foarte multumit.

 by Laur Tudor
Recomand

Recomand este a doua oara cand inchiriez, am primit o masina noua la un pret bun. Baietii sunt amabili, serviciile sunt corecte recomand cu caldura.

 by Raluk Constantin
Seriozitate

Seriozitate, implicare, amabilitate, profesionalism. Totul a decurs perfect de la prima discutie si pâna la predarea masinii. Multumesc!

 by Florin Popescu
Recomand cu încredere

Recomand cu încredere, servicii excelente.
Cu siguranta o sa mai apelez pe viitor ?

 by Marsuinul
Servicii excelente

Servicii excelente. Sunt client de peste 6 luni si am avut o relatie excelenta. Felicitari !

 by Ion BUGHEANU
Profesionisti

Baieti profesionisti, inchiriati cu incredere si fara probleme.

 by Bogdan Constantin
Recomand cu incredere.

Profesionisti si prompti. Recomand cu incredere.

 by Cornelia
Recomand cu caldura...

Recomand, am revenit dupa 2 ani si de doua ori am beneficiat de servicii excelente în ambele cazuri, super multumita, masina curata, fara defecte. Recomand cu încredere

 by Anda Negulescu
Serviciu excelent

Este a doua oara cand folosim aceasta companie. Masina solicitata a fost conform asteptarilor: a functionat perfect, consum mic si foarte curata. Serviciul a fost excelent(predare, preluare rapida), iar pretul foarte bun. Am fost incantati de profesionalismul personalului. Multumim si recomandam serviciile lor cu cea mai mare incredere.*****This is the second time we use this company. The car requested was as expected: it worked perfectly, low consumption and very clean. The service was excellent (rapid delivery, fast pick up) and the price very good. We were delighted by the professionalism of the staff. We recommend their services with the utmost confidence.

 by Laura
Si eu recomand

Recomand cu încredere, am aterizat la 00.45 noaptea in aeroportul Otopeni si cu un copil mic dupa noi si am fost aseptati cu un afis cu numele nostru in aeroport, predarea masini a decurs rapid, masina curata iar personal-ul amabil. Recomand

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp