Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Sfaturi despre cum sa inchiriezi un automobil in siguranta !

Avand in vedere cat de mult s-a dezvoltat sectorul serviciilor de inchirieri auto atat in Bucuresti cat si in restul tarii, inchirierea unui automobil trebuie facuta cu atentie pentru ca apoi sa nu aveti surprize neplacute.

In acest articol am mentionat 5 puncte forte plus alte aspecte ce trebuie urmarite cu atentie atunci cand doriti sa inchiriati un automobil.
 

1. Disponibilitate si flexibilitate

Verificati cu atentie pe site-ul companiei de la care doriti sa inchiriati automobilul, disponibilitatea si flexibilitatea acestora. Intrebati daca trebuie sa luati masina de la sediu sau v-o aduce cineva la scara sau in locatia specificata de dumneavoastra. Daca nu v-o aduce la locatia
specificata de dumnevoastra intrebati care sunt costurile pentru acest serviciu extra. Daca doriti sa inchiriati in weekend o masina verificati neaparat pretul pentru ca, costurile din weekend sunt diferite fata de cele din cursul saptamanii.
 

2. Acte, termeni si conditii

Inainte de a inchiria un automobil verificati termeni si conditiile impuse de compania respectiva. Da, intradevar este mai mult de citit si pierdeti ceva timp facand acest lucru dar este foarte benefic si astfel puteti sa stiti exact care va sunt drepturile si care sunt conditiile companiei
respective. La inchiriere de asemenea verificati actele masinii sa fie in regula si complete.

Nu uitati sa cititi contractul care-l semnati. Este foarte important !
 

3. Experienta companiei

Asa cum in orice domeniu de activitate ai nevoie de timp pentru a iti perfectiona si a imbunatatii serviciile care le prestezi asa este si cu firmele ce presteaza servicii de inchirieri auto. Studiati sectiunea site-ului “Despre Noi” pentru mai multe detalii. De ce ? Pentru ca de acolo puteti extrage date importante precum: telul companiei, anii de experienta in domeniu, vizualizarea echipei si asa mai departe. Toate aceste aspecte te ajuta sa-ti faci o impresie despre compania respectiva.
 

4. Pretul inchirierii unui automobil

Un factor important pentru majoritatea persoanelor atunci cand doresc sa inchirieze un automobil dar si aici trebuie sa fiti foarte atenti. Un pret foarte mic nu este intotdeauna tocmai bun, aduce cu el si dezavantaje. Pretul inchirierii unui automobil variaza in functie de perioada in care inchiriati automobilul, in functie de starea acestuia, confortul, spatiul oferit pentru persoane si bagaje, etc.

Pretul mai este justificat si de starea in care se afla automobilul respectiv, dotarile acestuia, dar si anul de fabricatie. De obicei companiile care isi respecta clientii ofera reduceri si carduri de fidelitate.
Verificati daca preturile afisate pe site sunt cele reale si nu exista costuri ascunse. Daca doriti sa beneficiati de Gps, scaun pentru copil sau orice alt accesoriu intrebati care este pretul exact pentru acel accesoriu. Inainte de a semna contractul de inchiriere verificati inca odata suma totala.

 

5. Parerile clientilor

Poate cel mai important aspect dintre toate cele mentionate mai sus sunt parerile clientilor. O companie care se respecta si isi respecta clientii are o sectiune de recenzii prin care clientii isi exprima parerea despre colaborarea cu firma respectiva.

Toate companiile isi fac diverse campanii de promovare insa cea mai buna publicitate ramane parerea unui alt client care a inchiriat inainte de la compania respectiva.

Asadar nu uitati acest aspect important, verificati parerile clientilor !
 

De asemenea la inchirierea unui automobil nu uitati sa verificati urmatoarele:

– care sunt mijloacele de plata acceptate de compania respectiva;
– daca doriti optiuni suplimentare intrebati care este pretul fix pentru fiecare in parte;
– care sunt costurile daca aveti intarzieri la predarea automobilului
– verificati masina primita cu mare atentie: de la zgarieturi, stergatoare, oglinzi laterale pana la faruri si jenti. Un agent trebuie sa stea cu dumneavoastra pana verificati masina.
 
Distribuiti mai departe acest articol daca il considerati util.
 

Putem fi contactati la:

Telefon NON-STOP: +(4) 0721.816.075
E-mail: office@titan-inchirieriauto.ro

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp