Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Sfaturi pentru a evita blocajele din traficul din Bucuresti

Pentru multi navetisti bucuresteni blocajele in trafic sunt un disconfort destul de mare. Timpul pierdut in masina nu este tocmai bun si nu ii place nimanui. Asa cum nici clientilor Titan Rent a Car Romania nu le place sa astepte in trafic, astazi vom oferii cateva sfaturi prin care puteti sa evitati blocajele din traficul bucurestean.

1. Evitati orele de varf

Orele de varf in care traficul este infernal sunt intre orele 7:00 pana la 09:00 dimineata, iar dupa amiaza de la ora 16:00 pana la 18:00 inclusiv. In aceste intervale de timp este bine sa nu va programati diverse intalniri importante, sau daca este chiar necesar sa aveti intalniri in aceste intervale de timp, programatile in locuri care nu au trecere prin traficul infernal din zonele aglomerate ale bucurestiului.

2. Ganditi-va puncte de intalnire mai bune

Aveti o intalnire si trebuie sa o programati ? Faceti in asa fel incat alegeti o zona in care trafic nu este asa mare. Astfel puteti sa ajungeti la timp si fara prea multe batai de cap.

3. Inchiriaza o masina de clasa mica

Stim ca imaginea conteaza, mai ales intr-o intalnire de afaceri. Dar, avand in vedere blocajele in trafic si locurile limitate de parcare din Bucuresti, o masina mica de tipul Volkswagen Up sau Renault Clio 4 Hatchback va pot oferii avantaje, atat pentru a va strecura in trafic cat si pentru a parca acolo unde nu poate oricine.

Nu functioneaza pentru tine niciunul din sfaturile de mai sus? Atunci ai grija daca tot stai in trafic sa inchiriezi o masina confortabila. Ai grija sa ai la tine un cd cu muzica, care iti face placere sa o asculti, un audio-book sau un curs de limba straina.
 

Putem fi contactati la:

Telefon NON-STOP: +(4) 0721.816.075
E-mail: office@titan-inchirieriauto.ro

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp