Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Viziteaza Bucurestiul intr-un mod placut si confortabil

Ca avem 18 sau 50 de ani varsta nu ne impiedica sa vizitam diverse locuri si sa traim experiente frumoase. Oricarui om ii place sa calatoreasca. Astazi o sa discutam despre Bucuresti, ceea ce avem de vizitat in capitala Romaniei si cum o putem parcurge pe toata fara niciun fel de problema.

Inainte de a ajunge in Bucuresti trebuie sa va faceti un mic ghid turistic si traseele pe care o sa le parcurgeti pentru a vizita ceea ce va doriti. Noi o sa va prezentam cateva dintre principalele atractii turistice din Bucuresti, si anume:

1. Palatul Parlamentului, cunoscut si sub numele de Casa Poporului, este a doua cea mai mare cladire administrativa pentru uz civil din lume, cea mai scumpa dar si cea mai grea din lume. Aceasta se afla pe Strada Izvor 2-4, pentru mai multe informatii despre adresa acesati Google Maps iar pentru informatii complete despre aceasta cladire Wikipedia

2. Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, o creatie a folcloristului si sociologului Dimitrie Gusti. Muzeul a fost inaugurat la data de 10 mai 1936 in prezenta regelui Carol al II-lea al Romaniei. Muzeul il puteti gasii la adresa: Soseaua Kiseleff nr. 28-30, sector 1, Bucuresti.

3. Parcul Herastrau, situat in partea de nord a orasului acesta este un parc de mare intindere al Bucurestiului cu 187 ha. Vegetatia parcului este formata dintr-o varietate de arbori si arbusti foiosi si rasinosi, de asemenea in parc se gasesc si arbusti protejacti: sterajul lui Tagore, plantat in anul 1961. Parcul Herastrau a fost declarat monument istoric.

4. Ateneul Roman este o sala de concerte din Bucuresti situata pe Calea Victoriei in Piata George Enescu. Cladirea are un design spectaculos, o combinatie intre stil neoclasic cu sticl eclestic. A fost construita in 1886 si 1888 dupa planurile arhitectului francez Albert Galleron. In prezent adaposteste si sediul Filarmonicii George Enescu.

5. Biserica Stavropoleos este o biserica ortodoxa construita in stil brancovenesc si este situata in centrul orasului Bucuresti. Aceasta biserica este inclusa in lista monumentelor instorice din Romania.

6. Muzeul National de Arta al Romaniei este cel mai important muzeu de arta din tara si a fost infiintat in 1948 in fostul Palat Regal din Capitala. Are peste 70.000 de exponate.

7. Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” amplasat pe Soseaua Kiseleff nr.1 este format din peste 2.000.000 de piese grupate pe diferite colectii zoologice, paleontologice, de minerale, roci si etnografice.

8. Muzeul Taranului Roman este unul dintre cele mai diversificate muzee din familia europeana a Muzeelor de Arte si Traditii Populare. Situat pe Soseaua Kiseleff nr.3 langa Piata Victoriei. Cladirea a fost construita in 1912 – 1941 si s-a facut cunoscut prin colectiile sale formate din 100.000 de obiecte.

9. Palatul Cotroceni este sediul Presedintiei Romaniei. Se afla in Bucuresti pe Bulevardul Geniului nr. 1-3. Doar o parte a palatului este deschisa vizitelor publicului.

10. Palatul Romanit este sediul Muzeului Colectiilor de Arta. Situat pe Calea Victoriei nr. 111 este cladirea reprezentativa a Bucurestiului din secolul XIX.

Fie ca doresti sa vi cu prietenii, iubita sau familia la Bucuresti sa vizitezi toate aceste obiective turistice noi iti putem face calatoria mai usoara si mai confortabila. Cu Titan Rent poti vizita Bucurestiul asa cum nu ai facut-o niciodata. Iti oferim automobile spre inchiriere de la cel mai mic automobil VW UP pana la Logan MCV de 7 locuri sau Mercedes Vito pentru a savura momentele frumoase impreuna alaturi de cei dragi tie. Ca sa fim siguri ca nu te pierzi prin Bucuresti, iti oferim GPS gratuit :). Te asteptam !

 

Putem fi contactati la:

Telefon NON-STOP: +(4) 0721.816.075
E-mail: office@titan-inchirieriauto.ro

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp