Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Vrei sa evadezi din Bucuresti ? Noi iti oferim masina ideala

Daca vrei sa evadezi din Bucuresti si sa iti petreci wekeend-ul la munte sau mare si nu detii o masina. Noi venim in ajutorul tau si iti prezentam cateva autoturisme cu buget redus si confort sporit.
 

Masina ideala pentru o excursie de-o zi

Astepti cu nerabdare sa iesi o zi din Bucuresti si sa te relaxezi? Noul Renault Clio este ideal pentru aceasta calatorie, acesta fiind echipa cu: aer conditionat pentru a avea un confort maxim, radio cd-mp3 pentru a asculta exact muzica care-ti place si care te binedispune, volan reglabil pe inaltime pentru a te simtii bine la volan, geamuri electrice si pilot automat atunci cand vrei sa te relaxezi putin la volan.
 

Masina ideala pentru a pleca cu familia intr-un confort maxim

Skoda Octavia este masina perfecta pentru a pleca cu familia intr-o calatorie linistita in afara Bucurestiului. Masina fiind dotata cu elemente de siguranta moderne si elegante iti va simplifica calatoria.

Dotata cu dublu climatronic pentru ca cei din spate sa profite de acelasi confort si radio cd-mp3 pentru a asculta artistul favorit sunt cele 2 elemente cheie pentru o excursie plina de zambet.

Pe drum sunteti in siguranta deoarece masina este echipata cu elemente de siguranta precum: ABS, Airbag-uri si Directie Asistata.

Daca nu stiti drumul pana la destinatie noi va oferim GPS GRATUIT ! Pretul de inchiriere al automobilului pe tot weekendul este de 75 euro ! Daca aveti nevoie de scaun pentru copil vi-l oferim GRATUIT !

La inchirierea unui automobil de la Titan Rent o sa primiti un card de fidelitate prin care puteti beneficia de reduceri.

Ce mai asteptati ? Relaxati-va o zi sau un wekeend iar Titan Rent a Car Romania se ocupa de confortul dumneavoastra.
 

Putem fi contactati la:

Telefon NON-STOP: +(4) 0721.816.075
E-mail: office@titan-inchirieriauto.ro

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp