Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Vrei sa inchiriezi un autoturism pentru transfer de la sau catre aeroporturile din Bucuresti?

Te intorci acasa si vi din Spania, Anglia, Italia, Germania, sau oricare alta tara si nu ai un mijloc de transport pentru a pleca de la sau catre aeroporturile din Bucuresti ? Titan Rent a Car Romania vine in ajutorul dumneavoastra cu oferte promotionale, reduceri de preturi, fidelizari si masini care asigura confort, singuranta si spatiu pentru depozitarea bagajelor dumneavoastra.

Preturile pentru inchirierea unui automobil de la oricare aeroport din Bucuresti: Baneasa sau Otopeni, pornesc de la 15 euro.

Flota noastra auto este foarte diversificata, de la masini mici pana la masini de teren si van-uri (dubite). Atunci cand doriti sa inchiriati un automobil de la aeroport din Bucuresti, Baneasa sau Otopeni trebuie doar sa ne contactati iar un consultant va prelua imediat cererea dumneavoastra. De asemenea va oferim consultanta in ceea ce priveste alegerea autoturismului, in functie de numarul de persoane, numarul si dimensiunea bagajului va recomandam automobile care sa se plieze perfect cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

Daca sunteti obosit dupa drum si nu doriti sa conduceti, nu este niciun fel de problema. Inchiriem automobile cu sofer inclus, acesta va va prelua direct de la aeroport la orice ora aveti nevoie.

La inchirierea unui automobil va oferim un card de fidelitate care va ofera reduceri de pret la inchirierea unui automobil. De fiecare data cand o sa aveti nevoie de un autoturism la unul din aeroporturile din Bucuresti, cu cardul de fidelitate Titan Rent Black o sa beneficiati de reducere.

Prima data cand doriti sa inchiriati un autoturism de la noi ? Verificati recenziile clientilor nostrii si in acest mod va veti convinge de serviciile pe care le oferim.
 

Putem fi contactati la:

Telefon NON-STOP: +(4) 0721.816.075
E-mail: office@titan-inchirieriauto.ro
 
De asemenea puteti sa inchiriati un automobil folosind formularul de rezervare online.

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp