Disponibili Non-Stop, contactati-ne!

 

Despre noi

Serviciile de inchirieri auto oferite de noi vin in intampinarea nevoilor tuturor companiilor din Romania, devenind astfel un partener de incredere in afaceri si calatorii.

Cine suntem ?

Compania noastra ofera serviciile de inchirieri auto la nivel national in principalele aeroporturi din tara: “Henri Coanda” – Otopeni si aeroportul Baneasa “Aurel Vlaicu” in Bucuresti,  aeroportul “Mihail Kogalniceanu” din Constanta. Flota noastra de inchirieri auto destinata transportului intern si extern este formata din masini mici, medii & van-uri, microbuze (mini autobuze), masini de lux si limuzine, la tarife avantajoase incepand de la segmentul economic pana la cel premium fiind un important furnizor de servicii auto.

Ce oferim?

Clienti privati dar si companiile multi nationale gasesc solutia optima la Titan Inchirieri Auto pentru ca oferim cel mai important lucru: flexibilitatea ! Tot la noi gasesti tarife preferentiale si oferte speciale pentru o gama variata de autoturisme, suv-uri, limuzine astfel formandu-va flota auto de care aveti nevoie. Toate masinile sunt noi, si pot fi inchiriate fara limita de kilometri cu toate taxele incluse.

Alaturi de noi aveti garantia celor mai bune servicii de calitate garantate din piata “clientul este pe primul loc”, avand o echipa profesionista si mereu pregatita sa ajute intr-o maniera eficienta pentru rezolvarea oricarei cerinte in economisirea de timp si bani la inchirieri auto.

TitanRent A Car Romania va asteapta NON-STOP cu noi oferte speciale 24/7.

Flota auto

Toate autoturismele din parcul auto sunt dotate standard cu aer conditionat, airbag, abs, radio-cd, pentru un confort sporit, pentru o solicita o oferta de inchirieri auto va rugam a ne contacta telefonic, pe e-mail sau prin formularul de rezervari, urmand ca unul din angajati sa ia legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Cum putem fi contactati?

Telefon NON-STOP: +(4) 0721.816.075
E-mail: office@titan-inchirieriauto.ro

Masuri de prevenire impotriva COVID-19.
Inchiriaza in siguranta cu Titan rent a car Romania.

Prevenirea este cea mai buna metoda de combatere a raspandirii virusului COVID-19, va aducem la cunostinta masurile pe care le-am luat.

Dupa fiecare preluare:
– masinile sunt dezinfectate (bordul, volanul, portbagajului, schimbatorul de viteze si toate manerele),
– pentru neutralizare fiecare masina dezinfectata ramane timp de 72 ore in parcare inainte de a fi predata urmatorului client,

Tot personalul a fost instruit si au primit mijloace de protectie (masti de protective, dezinfectant si servetele pentru maini si suprafete, pentru ei si pentru pasageri) ca dumneavoastra dar si colegii nostri sa fiti in siguranta.


*MENTIUNE

Dorim sa va informam ca pentru a inchiria autoturismul dorit de dumneavoastra la pretul cel mai mic, va recomandam sa ne contactati cat mai rapid. Preturile pe care noi le practicam sunt cele mai accesibile de pe piata inchirierilor auto din Bucuresti ceea ce inseamna ca unele clase de autoturisme sunt foarte solicitate pentru a fi inchiriate.

Cu cat ne contactati mai rapid cu atat mai repede va putem oferii automobilul pe care il doriti la pretul cel mai mic si la data la care doriti dumneavoastra. Pentru a va convinge mai mult de calitatea serviciilor noastre verificati recenziile primite din partea clientilor: click aici. Va multumim.

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp