Intrebari frecvente despre inchirierea unei masini

Va trebuii sa aveti in posesia dumneavoastra buletinul pentru a dovedii ca aveti minim 21 de ani sau minim 23 pentru masinile de clasa superioara si permis de conducere valabil cu minim 2 an vechime sau 3 ani la masinile de clasa superioara.

Dupa ce ati realizat rezervarea unul din consultantii nostri va va contacta telefonic pentru ca dumneavoastra sa confirmati comanda plus alte informatii aditionale. Daca nu sunteti disponibil sau solicitatii ca confirmarea sa fie trimisa prin e-Mail, atunci asa veti primii confirmarea, date cu privire la locul de unde va veti putea ridica masina, si informatii aditionale precum numere de contact pentru agentia Titan Rent a Car Romania, numele agentului care se va ocupa de livrarea autoturismului dumneavoastra.

Da se poate sa modificati sau sa anulati o rezervare, dar va rugam sa ne anuntati cu minim 3 zile inainte ca masina sa fie livrata. Ne puteti contacta la numarul de telefon:+400721 816 075 dispnobil non stop. Modificarea sau anularea unei rezervari nu implica penalizari.

Masina se returneaza la locul, data si ora indicata de client si mentionata in Contractul de Inchirieri Auto, fara consturi aditionale. Masina de asemenea poate fi returnata fara costuri aditionale la aeroportul Otopeni sau Baneasa intre orele 08:00 si 22:00. In intervalul 22:00 – 08:00 se platesc suplimentar 10 euro. De asemenea returnarea masinii se poate face oriunde in tara in functie de un tarif ce se stabileste in functie de locatie.

Include: TVA, Casco-CDW & RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera NON – STOP si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.

Da, la rezervarea masini intrebati si cum puteti obtine reduceri.

Da, se poate prelugii perioada de inchiriere a autoturismului cu acordul obtinut din partea agentiei. Angajatii agentiei va vor informa si vor solicita plata unei sume pentru zilele de inchiriere suplimentare si pentru eventualele optiuni suplimentare solicitate de dumneavoastra.

Pretul de inchiriere difera in functie de perioada de timp si din acest motiv agentia isi rezerva dreptul de a recalcula pretul serviciilor oferite. In cazul in care se constata un surplus agentia va va rambursa suma.

De retinut!

Tariful fiecarei masini in parte include: TVA, Casco-CDW & RCA, Rovigneta, kilometraj nelimitat, asistenta rutiera NON – STOP si masina la schimb in caz de accident sau probleme tehnice.

De asemenea avem si oferte speciale la inchirierea de autoturisme, consultati site-ul nostru !

Peste +14 ani de experienta in domeniu

Ca si manager al companiei, va garantez ca personal sunt implicat in fiecare solicitare primita din partea dumneavoastra, fie telefonic, email sau prin formularul de rezervari online, pentru a asigura cele mai bune servicii de rent a car.

Dorin Damian
Manager

Inchiriere auto fara costuri ascunse

PROGRAM:
NON – STOP

POTI SA PLATESTI CU:
Cash,Visa, Mastercard, OP