Inchirieri auto pe termen mediu si lung

Titan Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto pentru companii, care sa satisfaca nevoile de transport ale companiei dumnevoastra. De aceea va prezentam cateva optiuni flexibile din oferta de “Inchirieri Auto pe Termen Mediu si Lung” care va ajuta in eliminarea responsabilitatile generate de detinerea unei flote auto, devenind acest serviciu foarte solicitat de marile firme si companii.

Inchiriaza o masina rapid si simplu

pickcar1

Vezi flota auto

Alege masina care iti place

rezerva1

Rezerva autoturism

Online sau telefonic

confirmare

Confirmare rezervare

de catre consultant

Peste +10000
clienti multumiti

Prin acest serviciu compania noastra elaboreaza si dezvolta in permanenta programme special si personalizate pentru firmele si companiile care inchiriaza flote auto incepand cu doua autoturisme pentru activitatile curente. astfel beneficiind de serviciile noastre de inchirieri auto pe termen lung incluzind multiplele avantaje.

Costurile reduse si serviciile incluse cu o rata fixa, lunara, pe intreaga perioada a contractului:

 • Deductibilitate integral;
 • O singura factura lunara fixa, TVA inclus (rata lunara este deductibila fiscal 100%)
 • Impozite si taxe incluse
 • Plata se face cu ordin de plata sau cash la cursul BNR din ziua efectuari platii
 • Chiria lunara este deductibila integral
 • Asigurare RCA si Full Casco
 • Mentenanta completa a autoturismelor fara costuri suplimentare
 • Asistenta rutiera 24/7, pe întregul teritoriu al României
 • Autovehicul la schimb,
  Inspectia Tehnica Periodica (ITP)
 • Administrarea anvelopelor de sezon vara/iarna

Experienta clientilor

Titan Rent SRL
4.9
Based on 140 reviews
powered by Google
Oana MariaOana Maria
18:02 03 Jan 23
Aveam nevoie de o mașină pentru a vizita mai multe locuri în România, și fără rezervare am sunat la Titan rent și în 3 ore maxim am avut o mașină nouă, în foarte bune condiții, superba. Proprietarul a fost foarte amabil și disponibil. Având in vedere ca trebuia sa facem mai multe km nea schimbat cauciucurile de vară cu alea de iarna și în timpul care nu aveam mașină stabilită am avut o mașină de rezervă pentru a ne plimba prin București fără probleme. O experiență foarte pozitivă, când o să revenim în București știm la cine sa apelam.
George MocanuGeorge Mocanu
17:03 17 Sep 22
Am închiriat mașina pentru 9 zile, pentru un eveniment special din viata noastră. Mașina a fost in stare impecabila de funcționare, curată, cu rezervorul plin.Preturile sunt super ok, in plus prețul facturat e cel comunicat inițial.Contractul e simplu, clar si la obiect, nu conține clauze ascunse. Primirea si predarea mașini s-a sincronizat perfect cu programul meu. Vă mulțumim pentru corectitudine si calitate în special Dl. Dan. Vom apela mereu la serviciile voastre când vom reveni in țară.
Victor RomanVictor Roman
05:36 08 Sep 22
Am inchiriat un Volkswagen Touareg pentru 3 saptamani de la Titan Rent. Serviciul a fost exceptional. Doru si colegul lui a fost extrem de flexibili si ne-au intampinat la aeroport cu masina.Autoturismul inchiriat este intr-o stare foarte buna de functionare, curat si cu dotarile de care aveam nevoie. A fost o reala placere sa conduc masina.Vom mai inchiria masini de la Titan Rent.
Ioana FlorescuIoana Florescu
07:39 08 Aug 22
Promptitudine și seriozitate.Este pentru a doua oara când am închiriat mașină de la ei și s-au dovedit încă o data profesioniști desăvârșiți. Amabili,punctuali dar in același timp flexibili la livrarea și preluarea mașinii care a fost curata și în condiții foarte bune de funcționare si garantia a fost returnata integral fără probleme.Experienta plăcută.Recomand cu încredere.
Bogdan SpBogdan Sp
20:29 07 Jul 22
Companie serioasă, mi-au răspuns prompt. Am închiriat pentru 7 zile un Opel Astra SW și am depus garanție circa 200€ care mi-au fost returnați integral, fara nicio problema. Recomand!
js_loader

Peste +14 ani de experienta in domeniu

Ca si manager al companiei, va garantez ca personal sunt implicat in fiecare solicitare primita din partea dumneavoastra, fie telefonic, email sau prin formularul de rezervari online, pentru a asigura cele mai bune servicii de rent a car.

Dorin Damian
Manager

Mentiune:

Dorim sa va informam ca pentru a inchiria autoturismul dorit de dumneavoastra la pretul cel mai mic, va recomandam sa ne contactati cat mai rapid. Preturile pe care noi le practicam sunt cele mai accesibile de pe piata inchirierilor auto din Bucuresti ceea ce inseamna ca unele clase de autoturisme sunt foarte solicitate pentru a fi inchiriate.

Cu cat ne contactati mai rapid cu atat mai repede va putem oferii automobilul pe care il doriti la pretul cel mai mic si la data la care doriti dumneavoastra. Pentru a va convinge mai mult de calitatea serviciilor noastre verificati recenziile primite din partea clientilor: click aici. Va multumim.

Inchiriere auto fara costuri ascunse

PROGRAM:
NON – STOP

POTI SA PLATESTI CU:
Cash,Visa, Mastercard